Melvin genomineerd voor Young Impact

Melvin genomineerd voor George Maduro Award

In juni worden voor de tweede keer de Young Impact Awards uitgereikt. Awards voor jongeren die anders durven denken en doen. Die tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: die het verschil maken.

Naast awards in de categorieën Education, Environment, Creativity en Innovation wordt de George Maduro Award uitgereikt aan jongeren die zich belangeloos inzetten voor een ander. Om dit te kunnen doen is zelfvertrouwen, moed en empathie nodig. Eigenschappen die George Maduro, de oorlogsheld naar wie Madurodam is vernoemd, bezat. Met de award wil Young Impact jongeren inspireren om in de voetsporen van deze held te treden. Melvin is in deze categorie genomineerd.

Op woensdag 6 juni worden de awards uitgereikt tijdens de Young Impact Celebration in Rotterdam Ahoy. Onder meer Ronnie Flex, Johnny de Mol en Kriss Kros Amsterdam zijn aanwezig om de impact van jongeren te vieren. Johnny de Mol zal de jongeren inspireren met zijn verhaal over Lesbos. “Ik ben geraakt sinds mijn eerste bezoek aan Lesbos. Het mooie is dat je ook veel liefde terugkrijgt als je iets doet voor een ander. En dat is pas echt cool!”

De winnaar van elke categorie wint een coaching van iemand van de NL2025, een fantastische kans voor Melvin als hij wint, om zijn ideeën naar een hoger niveau te tillen! Stemmen kan tot en met 4 juni 2018 via Young Impact. Let er wel op dat je binnen elke categorie een stem uit moet brengen om de stem geldig te maken.