Teken- en gedichtjeswedstrijd

Teken- en gedichtjeswedstrijd

Heb jij een knuffel die jou heel dierbaar is en vind je het leuk om te tekenen? Of kan je goed verwoorden hoe veel steun zo’n lief pluizig beestje kan bieden? Geef je dan nu op voor de teken- en gedichtjeswedstrijd voor het boek “Een Ode aan de Knuffel”. De mooiste inzendingen krijgen een plekje in het boek dat met zijn opbrengst zal zorgen voor een creatief evenement voor kinderen die heel erg gepest worden.

Tekenwedstrijd
Teken je eigen knuffel of een fantasieknuffel. Je mag er kort bij schrijven wat de knuffel voor jou betekent en hoe de knuffel jou troost bied.
Zet op de achterkant van de tekening jouw naam, leeftijdscategorie en e-mailadres of telefoonnummer. Stuur een mailtje aan peacebymelvin@gmail.com om te kijken hoe de tekening voor 28 juni 2019 bij ons kan komen.

Gedichtjeswedstrijd
Vat in gedicht-vorm in woorden hoe een knuffel troost kan geven. Stuur je gedichtje voor 28 juni 2019 aan peacebymelvin@gmail.com. Vermeld daarbij jouw naam en leeftijdscategorie.

Leeftijdscategorieën
a) Groep 3 t/m 8 basisschool
b) Middelbare school
c) Volwassen
Binnen elke leeftijdscategorie zal de jury één tekening en één gedichtje uit de teken- en gedichtjeswedstrijd kiezen voor publicatie in het boek. De jury word binnenkort bekend gemaakt. Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Wie zijn/haar tekening/gedichtje instuurt geeft automatisch toestemming voor publicatie in het boek “Een Ode aan de Knuffel” en promotiedoeleinden van het boek.