Boekpresentatie Ode aan de Knuffel

Op zondag 10 november 2019 was het zo ver. Na 11 maanden hard werken presenteerde Melvin zijn eerste boek Ode aan de Knuffel. In de sfeervolle Osteria Ciao Bella op Fort Isabella in Vught maakte hij er voor 80 genodigden een feestje van. De Osteria was versiert met feestelijke slingers en een expositie van alle illustraties die Kim de Jong voor het boek had gemaakt. En natuurlijk werden de gasten verwend met bubbels en hapjes. Na een welkomstwoordje, dat door de zenuwen wat minder uitgebreid was dan gebruikelijk, gaf Melvin het microfoon aan Odette om een première van haar ontroerende liedje Jij hoort bij mij te geven, dat zij voor Ode aan de Knuffel geschreven heeft. Aansluitend zong Melvin het door hem geschreven Ik houd van knuffels, ook onderdeel van het boek. De gasten, veelal aanwezig met hun eigen knuffels, reageerden heel enthousiast. Na het onthullen van de grote stapel met boeken, las Melvin één van de 66 bijdrages uit het boek voor. Daarna was het tijd om alle lieve mensen op het podium te roepen die de afgelopen maanden hard aan het boek hebben meegewerkt. Maar het allereerste boek overhandigde Melvin aan zijn papa, de stille kracht achter alle activiteiten van Peace by Melvin, die ons de rug vrij houdt en achter ons staat, welke avontuurlijke ideeën er ook weer opduiken. Daarna kon het signeren beginnen van de boeken voor de aanwezige gasten. De meesten van hun hadden het boek reeds aangeschaft tijdens de crowdfunding-campagne, waarvoor nogmaals dank! Hieronder een sfeerimpressie van de boekpresentatie, met dank aan superkanjer Wieneke Hofland die deze middag voor ons in beeld wilde brengen.
Het boek is vanaf 13 november 2019 te bestellen op de website van Peace by Melvin en verder natuurlijk in de boekhandel.

Bij de soundcheck nog even de zenuwen eruit lachen

En dan de gasten begroeten

Jij hoort bij mij raakte de luisteraars

Wat een lief publiek!!

Heel veel knuffels waren meegebracht

Een voorbeeldverhaal van hoe veel impact knuffels op mensen kunnen hebben

Marjanne, Baaike, Kim, Anja, (de afwezige Dorli) en mama – nogmaals super bedankt!

Het eerste boek voor papa

En dan signeren maar …

Heel erg bedankt aan alle sponsoren die de boekpresentatie mogelijk hebben gemaakt!