Hoe kan je helpen?

KNUFFEL-VERHALEN
We zijn op zoek naar knuffel-verhalen!!! Ken je iemand die zijn knuffel was kwijt geraakt en die op heel bijzondere wijze weer terug heeft gevonden? Heb je een oma van bijna 100 jaar die nog steeds haar geboorteknuffel koestert? Ken je een familie die een knuffel heeft die van generatie tot generatie word doorgegeven? Ken je iemand die een ander bijzonder knuffel-verhaal heeft en die met ons wil delen? Laat het ons dan weten! We gaan hier – met toestemming van de betreffende personen – iets heel bijzonders mee doen om het volgende project op te starten.

FACEBOOK
Op de Facebookpagina zal hij jullie op de hoogte houden van nieuwe plannen. Like dus de pagina en stay tuned. Melvin is op weg naar 900 likes – een kleine moeite om daar een steentje aan bij te dragen.

FINANCIËLE STEUN
Financiële steun is welkom voor het 4e project! Er zijn onderdelen die we anders niet volledig kostenvrij kunnen realiseren. Elk bedrag, klein of groot, mag gestort worden op NL 55 INGB 0793 5638 87 tnv J.J. Erkemeij.

STEUN ONZE PARTNERS
Kijk op onze pagina met PARTNERS en draag deze kanjers een warm hart toe.

SPREAD THE WORD!!!
Ben je enthousiast over de inzet van Melvin? Vertel anderen erover. Laat ze de Facebookpagina liken zodat ze op de hoogte kunnen blijven hoe ze in toekomst nieuwe projecten kunnen steunen. 

Koop een knuffel van Peace by Melvin