Hoe kan je helpen?

Hieronder zie je hoe je een bijdrage aan het project kan leveren.

NEEM DEEL AAN DE KNUFFEL-NAAI-WEDSTRIJD
Vind je het leuk om creatief te zijn met stof en / of wol? Ontwerp en produceer dan je eigen knuffel en maak kans op fantastische prijzen! Hoe gaat het in zijn werking?
1) Meld je aan via peacebymelvin@gmail.com. Als je aangemeld bent ontvang je een Peace by Melvin label dat je verwerkt bij de productie van je knuffel.
2) Naai of haak een knuffel. Laat je creativiteit daarbij vooral vrije loop!
3) Als je wilt mag je de knuffel een naam geven (anders vind Melvin het ook wel heel leuk om dit van je over te nemen)
4) Stuur de knuffel op aan Melvin. Geef daarbij aan wat de knuffel in de verkoop moet gaan kosten.
5) De knuffel word op Melvins website in de verkoop gezet. Bij evenementen waar we dit jaar aanwezig zijn zullen we knuffels die al gereed zijn ook te koop aanbieden.
6) Op vrijdag 22 december 2017 om 16 uur worden de prijzen uitgeloot. Alle lieve mensen die één of meerdere knuffels hebben aangeleverd nemen deel aan te loting. De lijst met prijzen vind je hier. Heb je meerdere knuffels aangeleverd word je kans om een prijs tet winnen groter, want per knuffel neemt één lot deel aan de loterij. Echter kan er per deelnemer maximaal één prijs gewonnen worden. De loting zal live te volgen zijn op de Facebookpagina.
Heel veel plezier en succes met je deelname!

SPONSORING PRIJZEN VOOR DE WEDSTRIJD
We hebben al hele toffe prijzen voor de deelnemers (overnachtingen, fotoshoots, activiteiten, workshops, etc…) maar nog een aantal prijzen meer zouden fantastisch zijn! Heb je een bedrijf en kan je een leuke prijs ter beschikking stellen? Neem dan heel graag contact op via peacebymelvin@gmail.com

FINANCIËLE STEUN
Aangezien we het project op Flores met een geldbedrag gaan financieren is ook financiële steun deze keer zeer welkom! Elk bedrag, klein of groot, is welkom op NL 55 INGB 0793 5638 87 tnv J.J. Erkemeij.

STEUN ONZE PARTNERS
Kijk op onze pagina met PARTNERS en draag deze kanjers een warm hart toe.

SPREAD THE WORD!!!
Vertel anderen over dit project. Heb je creatieve mensen in je omgeving? Laat ze meedoen aan de wedstrijd! Ken je mensen uit het bedrijfsleven? Maak ze attent op de mogelijkheid om prijzen te sponsoren! Ken je mensen met kinderen? Wijs ze erop dat ze binnenkort via deze website hele toffe knuffels kunnen kopen!

Koop een knuffel van Peace by Melvin