Hoe kan je helpen?

VERTEL KINDEREN DIE GEPEST WORDEN OVER HET EVENT
Ken jij kinderen die gepest worden? Vertel ze dan over het evenement van Melvin, zodat ze weten dat zij zich aan kunnen melden via peacebymelvin@gmail.com. Wacht er niet te lang mee. Er zijn maar 20 plekken beschikbaar en vol is (met het bedrag dat nu beschikbaar is) vol. 

BESTEL ODE AAN DE KNUFFEL
In de webshop kan je het boek bestellen. Dit is ook mogelijk door een mail aan peacebymelvin@gmail.com te sturen. Bestellen is op dit moment ook nog mogelijk via bol.com.

FINANCIËLE STEUN
Financiële steun blijft welkom voor het 5e project! Via de boekverkoop is al een mooi bedrag bij elkaar gekomen, maar voor het evenement is alsnog elk bedrag, klein of groot, welkom. Deze mag gestort worden op NL 55 INGB 0793 5638 87 tnv J.J. Erkemeij. 

FACEBOOK en INSTAGRAM
Op de Facebookpagina en op Instagram zal Melvin jullie op de hoogte houden van nieuwe plannen. Like dus de pagina en stay tuned. Op Facebook is Melvin op weg naar 1.000 likes – een kleine moeite om daar een steentje aan bij te dragen.

STEUN ONZE PARTNERS
Kijk op onze pagina met PARTNERS en draag deze kanjers een warm hart toe.

SPREAD THE WORD!!!
Ben je enthousiast over de inzet van Melvin? Vertel anderen erover. Laat ze de Facebookpagina en Instagram liken zodat ze op de hoogte kunnen blijven hoe ze in toekomst nieuwe projecten kunnen steunen. 

Koop een knuffel van Peace by Melvin