Onze Werkwijze

Het kantoor van mama is de afgelopen weken verandert in een stoffenlager. Als de stoffen binnenkomen worden ze eerst maar enthousiast doorgekeken. Wat hebben we nu weer voor moois erbij gekregen, waar we toffe combinaties mee kunnen bedenken. Aangezien kantoorkat Nala iets te enthousiast werd, heeft zij nu de meeste tijd kantoorverbod.
Stap twee is dan het maken van stapeltjes. Als de stofstukken groot genoeg zijn, worden er meestal vier verschillende uitgekozen, anders zijn dat er vijf. Elke knuffel krijgt een werk-bon met zijn productienummer. Op de werk-bon word dan een indeling gemaakt, welke stof voor welk onderdeel van de knuffel bedoeld is. Dan worden de stoffen geknipt en de gezichtjes worden van ogen en snoetjes voorzien. Zo zijn de knuffels gereed om op weg te gaan naar de naaisters. Als ze terug zijn in het hoofdkwartier van Peace by Melvin word elke knuffel op de foto gezet en voorzien van een naam. Binnenkort gaan we de eerste groepsfoto’s plaatsen …

Peace by Melvin-werkwijze- 2 Peace by Melvin-werkwijze- 3