Young Impact Celebration

Gisteren waren we in Ahoy Rotterdam voor de Young Impact Celebration en de awarduitreiking van de Young Impact Awards. Samen met Jahkini, jongerenvertegenwoordiger bij de VN, en Salim, die evenementen organiseert om mensen uit zijn buurt dichter bij elkaar te brengen, was ik genomineerd in de categorie community, de George Maduro Award. Op de foto links zie je Amélie, de jongste burgemeester van Madurodam, die ons persoonlijk kwam steunen. Het was nogal een spannende gebeurtenis, want ik had nog nooit op een podium voor zo veel mensen gestaan. 8.000 jongeren, die zelf ook impact hebben gemaakt, waren voor de celebration uitgenodigd. Met alle genomineerden en alle artiesten reden we in een bus naar de rode loper. Het was heel leuk om gelijk achter Ronnie Flex over de rode loper de gaan.


Vanuit de rode loper gingen we naar de pre-party, waar Rico Verhoeven uitprobeerde of hij mij op kon tillen 😉

Toen kon het feest beginnen. Er waren verschillende muziekoptredens en sprekers, die vertelden waarom impact maken zo belangrijk is. Juist voor jongeren!

Katja Schuurman was de presentatrice van de avond.

Met mijn vrienden die erbij waren om mij te steunen kon ik tussendoor ook nog een beetje feesten.

En toen werd het spannen. Begeleid door danseressen moest ik het podium op, terwijl er een filmpje te zien was over mijn projecten.

En dan het moment met z’n drieën op het podium, voordat er één naam uit de envelop getrokken werd….

Uiteindelijk heeft Salim de award gewonnen. Ik gun het hem van harte, want wat hij doet is voor de mensen uit zijn buurt echt heel waardevol! Natuurlijk had ik ook graag het coaching-traject gewonnen, maar wat een eer was het al, om daar tussen al die toppers aanwezig te mogen zijn! En één ding is zeker: Ik heb weer zo veel mooie mensen ontmoet – daar gaan nog fantastische dingen uit voortkomen in de toekomst!!