Herbruikbaar cadeaupapier

Melvin introduceert herbruikbaar cadeau’papier’

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die een groter bewustzijn krijgen voor milieuvriendelijkheid. Bij ons thuis is dit in ieder geval wel zo en juist in de decembermaand komt dan een moment waar we ons regelmatig aan ons hoofd krabben en denken ‘kan dit niet ook anders’? Er liggen dan vaak aardig wat cadeaus onder de boom en als die uitgepakt zijn dan ligt er ineens een hele grote stapel wegwerpmateriaal. Mama vertelde dat ze vroeger cadeaupapier altijd bewaarden om nog een keer te gebruiken, maar dan is er blijkbaar ondertussen wat verandert aan de kwaliteit van het cadeaupapier, want als ik een cadeautje heb uitgepakt – en dat doe ik echt heel voorzichtig – dan is er niets meer over om nog een keer te gebruiken. Maar goed, de afgelopen jaren waren we ook een huishouden waar in alle hoeken van elke kamer ontelbaar veel stukken stof lagen en zo werd ineens uit 1+1 een hele leuke idee geboren. Nu kunnen jullie mijn eerste herbruikbare cadeau’papier’ bestellen in de webshop. Het inpakpapier is zelf gemaakt van katoenen stof, bedrukt met leuke symbolen die ik heb getekend. Elk pakketje bestaat uit drie lappen stof in verschillende maten, zodat voortaan cadeaupapier heeeeel vaak gebruikt kan worden.

Herbruikbaar cadeaupapierHerbruikbaar cadeau’papier’ Love, Peace & Happiness, bedrukt met kleine peace-tekens, hartjes en vosjes

Herbruikbaar cadeaupapierHerbruikbaar cadeau’papier’ Merry Christmas, bedrukt met sterren, smiley-sterren en kerstbomen

Cadeaupapier van Peace bij MelvinDe stofjes zijn voorzien van labeltjes van Peace bij Melvin

Cadeaupapier van stof in verschillende matenÉén setje cadeau’papier’ bevat drie verschillende maten