Inschrijving open voor creatief evenement voor gepeste kinderen

Na alle corona perikelen is het eindelijk zo ver. De ondertussen 14-jarige Melvin begint met de organisatie van zijn creatief evenement voor kinderen die heel erg gepest worden. Na eerdere knuffel-gerelateerde projecten voor kinderen in de hele wereld bracht Melvin twee jaar geleden zijn boek “Ode aan de Knuffel” uit. Doelstelling was toen al, om met de opbrengst van de verkoop deze activiteit te kunnen organiseren.

Bij het evenement, dat plaats zal vinden in het weekeinde van 9 en 10 april 2022, zijn creatieve workshops gepland, waarin kinderen een sprankeling in hun hart kunnen vinden, en ontdekken waar ze kracht uit putten. “Ik werd vroeger zelf gepest en haalde veel voldoening uit de inzet voor mijn stichting. Daardoor ben ik veel sterker in mijn schoenen komen te staan. Ik hoop, dat ik andere kinderen ook op weg kan helpen om uit te vinden waar hun hartje van gaat zingen”, vertelt Melvin.

Het evenement zal plaatsvinden op de locatie van de democratische school De Tijd en Ruimte in ’s Hertogenbosch. Melvin: “Het is een fijne school met een warme sfeer. Daardoor dat er een werkplaats, een theater, een muziekruimte en een keuken aanwezig zijn, is het de optimale plek voor creatieve workshops.”

De inschrijving voor deelname staat nu open. Er is plek voor 20 kinderen. Geïnteresseerden kunnen een motivatiemail sturen naar peacebymelvin@gmail.com. Melvin kijkt dan samen met de kinderen welke workshops hun interesse hebben.

Van het boek “Ode aan de Knuffel” zijn nog exemplaren beschikbaar. Als er genoeg geld bij elkaar gebracht kan worden, zal er ook nagedacht worden over een vervolgtraject voor de kinderen. Kijk voor meer informatie hier.